Grolloo Flute Sessions   vlag Nederland

25-26-27 augustus 2023

logo GFS2022

2022 Grolloo Flute Sessions 001NL

Bezoek de unieke concerten

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondagavond 27 augustus 2023 verzorgen de coaches en hun zeer getalenteerde studenten concerten in de knusse kerk van Grolloo. Verschillende muziekstijlen komen voorbij.U krijgt te horen wat er mogelijk is op de dwarsfluit en natuurlijk ook op de in Grolloo, door Eva Kingma, gemaakte fluiten. De toegang is € 10,00 en deze komt o.a. ten goede aan de kerk. De aanvang is om 20:00 uur. Reserveren is helaas niet mogelijk.

In onderstaande bijdrages worden data en tijden genoemd. Er kunnen zich nog wijzigingen voordoen. Houdt u daarom publicaties in de gaten.
Een Masterclass meemaken?

DAT KAN!

Open Masterclasses in dorpshuis "Het Markehuis" van Grolloo tussen  9:30/12:30, iedere dag 22 t/m 27 augustus.

Open Performance classes in dorpshuis "Het Markehuis" van Grolloo tussen 14:00 en 15:30 uur, iedere dag 22 t/m 27 augustus.

In overleg met de desbetreffende deelnemer kan er evt ook een prive les bijgewoond worden.

U bent welkom tijdens de classes.Tenminste wanneer u in stilte aanwezig kunt zijn, want er wordt natuurlijk les gegeven. Het is een bijzondere ervaring te zien hoe jonge mensen naast een normale muziekles hier de mogelijkheden van hun instrument leren ontdekken. Hoe het maken van muziek en de kwaliteit daarvan niet alleen een optreden bepalen. Uitstraling, je presentatie, is van evengroot belang. Aan deze aspecten en meer wordt tijdens de sessies aandacht besteed. De pauzes zijn voor de studenten en de coaches en deze hebben ze hard nodig.De Sessions

Matthias Ziegler, Ian Clarke en Wissam Boustany presenteren een innovatieve fluitcursus, met de steun van Kamelia Miladinova en Eva Kingma.

Het Grolloo-team heeft hoge prioriteit bij het creëren van een gastvrije geest van leren en het delen van ideeën onder alle deelnemers, ongeacht leeftijd of vaardigheid. Tot dusverre zijn deelnemers van over de hele wereld gekomen en varieerden van studenten die op het punt stonden om een muziekacademie te starten, afgestudeerden van toonaangevende muziekinstellingen, tot professionele artiesten en docenten.
Deelnemers zullen vele prestatie- en oefenproblemen bespreken en experimenteren in volledig interactieve discussies en workshops.
De timing van de cursus tijdens de late zomer stelt studenten en professionals in staat om weer in vorm te komen voor het nieuwe muzikale seizoen.Deelnemers vanover de hele wereld

 

Deelnemers - Participants

Duitsland - Deutschland
- Germany

Canada

 

Groot Brittanië
Great Britain

vlag Canada

vlag GB

Frankrijk
République française

Italië
Repubblica Italiana

Nicaragua 
República de Nicaragua

vlag Frankrijk vlag Italie vlag Nicaragua

Volksrepubliek China
中華人民共和國

 

USA -United States of America

vlag China   vlag USA

 Zuid Afrika - Suid-Afrika - South Africa

Zwitserland - die Schweiz,
la Suisse, la Svizzera, Svizra -Switzerland

Nederland
The Netherlands

vlag Zuid Afrika vlag Zwitserland vlag_Nederland.png

Coaches

Zwitserland - die Schweiz,
la Suisse, la Svizzera, Svizra - Switzerland

Groot Brittanië - 
Great Britain

Libanon, الجمهورية اللبنانية;
République libanaise

vlag Zwitserland vlag GB vlag Libanon

Pianiste - Pianist

 

Bulgarije, Bulgaria
Република България,
Repoeblika Balgarija

Nederland
The Netherlands

  vlag Bulgarije vlag_Nederland.png