Pinkstervolleybal toernooi 20 mei 2024

 

Uitnodiging 49ste Pinkstervolleybal toernooi 20 mei 2024

 

Maandag 20 mei 2024 zal de 49ste editie van het J.S Pinkstervolleybal Toernooi worden gehouden. Er zal deze dag weer sportief gestreden worden op het sportveld bij café Popken. Inmiddels zijn de voorbereidingen alweer in volle gang en staat de
inschrijving open. Alle niveaus zullen, per categorie, in het ochtendprogramma door elkaar spelen.

In de middag zullen er poules ontstaan met de sterkste teams en 1 of meerdere poules met de iets minder sterke teams. Alle poules hebben een winnaar. Dus voor iedereen zal er een middagprogramma zijn en een mooi doel om voor te spelen.
Er kan gestreden worden in de volgende categorieën:

  • Jeugd A (zal bij minimale opgaves worden ingedeeld bij dames of heren)
  • Jeugd B en C
  • Recreanten Mix
  • Dames en Heren

Na het succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een programma voor de mini’s gemaakt. Voor niveau 1 t/m 3 zal er een clinic gegeven worden. Dit is natuurlijk ook voor kinderen die niet op volleybal zitten maar er graag eens kennis mee
willen maken.
Voor niveau 4 t/m 6 zal een 2 tegen 2 toernooitje worden gehouden. Dit alles onder leiding van Rita Buikema.

Voor opgave Klik hier
https://www.svdb.nl/inschrijven-pvt/
Meld je snel aan, het beloofd weer een gezellige dag te worden en er zijn mooie prijzen te winnen!

Over grolloo.com

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

 Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.