Streektaolstried

 

De Streektaolstried zal op vrijdag 31 meert veur de derde maol worden streden in ‘Het Markehuis’ in Grol.Drentse vlag

De wedstried wordt opnei organiseerd deur de Streektaolvrijwilligers van het Huus van de Taol in Aa en Hunze. ‘Spreekstalmeester’ is, net as veurgaonde jaoren, de old-Huus van de Taol-directeur Jan Germs.

,,We hoopt op vrijdag 31 meert um 20.00 uur met veul inwoners van oonze gemeente een mooie aovend van te maoken. Der kunt zuch 30 teams opgeven um dizze Drèentse pubquiz in Grol te speulen”, zegt Janny Bruins. ,,Alle groepen die dit jaor metdaon hebt, kriegt dizze week een mail van de Streektaolambassadeur Jan Hartlief. Hierin bint ze waarm maokt um volgend jaor weer deel te nimmen an de streektaolstried. Natuurlijk kunt vriendengroepen, buren, clubs, verenigings en aandere groepies heur ok anmelden. Iedereen kan metdoen.”

De eerste 30 opgaoves die binnenkomt vanaof ankommende dunderdag 5 jannewaori 2023 noteer we as deelnimmer. Wie ‘t eerst komp, ‘t eerst maolt. Een team telt minimaol veer en maximaol vief personen. We rekent der netuurlijk op dat de winnaors van 2022 ‘De Smitties’ weer van de partij bint. Zij wordt nog een maol oetdaogd de stried an te binden met de aandere teams.”

Aanmelden kan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46325905) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-14967724.

 

Over grolloo.com

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

 Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.