Tante Bella's Beautysalon TOG

 

20221230 daarde

Vanwege ziekte kon een aantal vaste bezoekers onze uitvoering uitvoering niet bijwonen. Aangezien we alles hebben opgenomen, hebben de leden van de toneelvereniging besloten de film voor de doelgroep, Welzijn Ouderen, te vertonen. We gaan dit doen op

maandagmiddag 13 maart 2023 vanaf 13:30 uur in Het Markehuis.

De organisatie is verder in handen van Welzijn Ouderen.  

Welzijn Ouderen organiseert activiteiten voor haar doelgroep. Mensen van 55 jaar of ouder zijn welkom deel te nemen. (Gemiddelde leeftijd huidige leden is 70+). Wilt u een keer aanschuiven, dan bent u zeker welkom. Dat kan bij deze activiteit, maar we hebben ook spelmiddagen, avonden met lezingen of noemt u maar op. Geinteresseerd? Neem dan even contact op met dorpsco√∂rdinator Siny  (06 36511015).

Over grolloo.com

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

 Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.