Grolloo Actief 31-01

 

Op maandag 31 januari is er weer een Grolloo Actief middag.

Deze keer in samenwerking met Old Grol. Van 14 uur tot 16 uur neemt Bertus Reinders ons mee in de geschiedenis van Grolloo, maar dan anders. Er zijn namelijk heel veel foto’s en verhalen, maar niet altijd is bekend wie er op de foto’s staan of waar een huis stond, of hoe het zat met... Het zou daarom fijn zijn als je mee wilt denken! Je hoeft helemaal niet je hele leven in Grolloo te hebben gewoond om toch bij te kunnen dragen.

Of misschien vind je het ook gewoon leuk om de verhalen te horen, de foto’s te zien en elkaar te ontmoeten.

Allemaal hartelijk welkom. De koffie en thee moet u zelf betalen, maar als dank voor uw bijdrage zorgen wij voor iets er bij.

Maandag 31 januari om 14 uur in het Markehuis (tenzij de maatregelen weer strenger worden natuurlijk).

Mocht vervoer lastig zijn, laat het dan even weten. (Siny 06 3611015)

PS. De bibliotheek is dan ook open, een mooie gelegenheid om eens te kijken of Roely en Mimi ook iets voor jou op de plank hebben staan.

PS. 2. Het is misschien ook een moment voor hen die het aangaat om te overleggen over weer starten met activiteiten zoals koersbal en kaarten. Doe je daar nog niet aan mee, maar zou je dat wel willen? Je kunt je dan ook aanmelden!

Over grolloo.com

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

 Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.