Dorpsbarbecue VvV

logo_VvV_2022.jpgDe vlag mag weer uit!
Op 3 september is de dorpsbarbecue. 

Vanaf 16 uur ben je welkom op de merk tussen Café Restaurant “Hofsteenge” en “Gerrie”. Dit is het weiland waar de gigantische verlichte poort van het Bluesfestival opgesteld stond. Lekker middenin het dorp dus.

De muziekkoepel wordt opgetuigd voor wat entertainment. En er komt een activiteitenveld. We halen oude koeien uit de stal die we daar een plekje geven. Natuurlijk stellen we die aan je voor mocht je ze nog niet kennen. Geloof ons, het wordt weer een feest zoals je van ons gewend bent. Nog geen VvVerschrikkelijk gaaf evenement meegemaakt? Dan is dit je kans!

Eind augustus brengen we een flyer rond met weer nieuwe informatie over te toffe activiteiten om te missen. Denk je nou, maar ik weet ook nog iets leuks? Geef dit dan vooral aan ons door, of help een evenementje gezellig mee. Stuur je mail naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app één van de bestuursleden.

Over grolloo.com

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

 Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.