Schoonmaak kerkhof 22 juni 2024

 

Met Old Grol weer aan de slag geweest op het kerkhof

Vervolg schoonmaak 22 juni 2024

 

Met een team van 8 personen is er nogmaals hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Heel veel dank aan de vrijwilligers!

Even een beeld van voor en na de aanpak.

graf voor aanpak

graf na aanpak

 

Voor meer foto's, zie: https://myalbum.com/album/nyRGXEP4gN7N/

 

Een team van 8 personen is zaterdagmorgen bezig geweest en heeft weer een deel van het oude kerkhof ontdaan van mossen, grassen en bomen of struiken. We willen proberen het ook netjes te houden en er is al gesproken over drie of vier keer per jaar een ochtend te besteden aan dit onderhoud. De deelnemers ervaren het als heel dankbaar werk. Van graven uit de beginperiode van het kerkhof zijn de teksten nog redelijk te lezen. Een volgende keer gaan we proberen dieper te reinigen. Dit zal ergens in het najaar zijn. 

Wij willen in ieder geval iedereen heel erg bedanken voor hun inzet.

Lees meer op oldgrol.nl.

 

Over grolloo.com

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

 Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.