Workshop dikke dames schilderen

29 juni 2019

dikkedamesWorkshop dikke dames en dieren schilderen:

araOp 29 juni in het Markehuis van 13 uur tot 17 uur (en misschien loopt het uit!) kosten €40,00 inclusief materialen, koffie/thee, lekkers en begeleiding. Geschikt voor alle leeftijden vanaf een jaar of vijftien. Je hoeft niet te kunnen schilderen om toch met een mooi schilderij naar huis te gaan. Zie ook het bericht in het sportblad!

dikkedamefietsOpgeven kan (bij voorkeur) via de mail bij Siny: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of eventueel telefonisch 06-365 110 15. Geef dan ook door welk schilderij je wilt maken. Zie bijgaande foto’s, maar zelf een voorbeeld in het genre zoeken op internet mag ook.

kippenMinimale deelname 6 personen, maximaal 20.koekoe2leeuwpoesstruisvogel

Over grolloo.com

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 42.000 bezoekers in 2016 mogen we heel tevreden zijn (een derde van dit aantal zien we in juli, de maand van het bluesfestival).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.

Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden.

Kijk ook eens onder "Activiteiten" of "Activiteitenkalender" voor nog meer informatie.