Fotoalbum Grolloo vernieuwd

 Foto's van verenigingen in Grolloo zijn nu toegevoegd aan een album, waarbij de foto's zijn te zien in een formaat van maximaalk 3000 bij 3000 pixels.

Alle foto's uit het archief van grolloo.com zijn toegevoegd vanaf het jaar 2002. Het betreft op dit moment 597 albums met in totaal bijna 42.000 foto's. De foto's zijn van nieuw tot oud per vereniging, instelling of activiteit gerangschikt.

Kijk in het pull-down menu voor het album van jouw belangsteling.Binnenkort zullen meer foto's volgen.

Klik op het pull-down menu!

Over grolloo.com

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 42.000 bezoekers in 2016 mogen we heel tevreden zijn (een derde van dit aantal zien we in juli, de maand van het bluesfestival).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.

Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden.

Kijk ook eens onder "Activiteiten" of "Activiteitenkalender" voor nog meer informatie.