De geweldige dokter Paul

 poster samenstelling

Echt een klucht in het kader van:

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Vol enthousiasme begint Dokter Paul aan zijn eerste werkdag als dierenarts in zijn eigen praktijk. Hoe kwam de vorige veearts aan zijn inkomen? En wist zijn assistente daarvan? Is de ex van Dokter Paul echt wel ex?
Dokter Paul heeft geen kaas gegeten van de medische problemen die hem worden voorgeschoteld. Wat moet hij met de huwelijksproblemen van clienten. Goede raad is duur.
Wat moet Paul met de vis van Berend en de poes van Rebecca? En soms is een dier gemakkelijker dan de klant. Om je groen en zwart te ergeren.
En dan heb je nog een postbode die de post mondeling bezorgt.
Hoe moet deze chaos ooit weer tot een goed einde komen?

Zaterdagavond 9 februari 2019

Cafe-Restaurant Hofsteenge

Entreeprijs € 5,00 zaal open 19:30 uur

Over grolloo.com

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 42.000 bezoekers in 2016 mogen we heel tevreden zijn (een derde van dit aantal zien we in juli, de maand van het bluesfestival).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.

Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden.

Kijk ook eens onder "Activiteiten" of "Activiteitenkalender" voor nog meer informatie.