VOLKSVERMAKEN, MAAR DAN ANDERS?

Zo’n twee maanden geleden stond er een brandbrief in het sportblad: 4 van de 5 bestuurders gaven aan ermee te stoppen en het bleek (weer) erg lastig om nieuwe bestuursleden te vinden.

Maar gelukkig! Er hebben zich twee nieuwe bestuursleden gemeld. En 2 van de 4 huidige bestuursleden blijven nog een jaar. Dit betekent dat er voor 2019 weer een leuke actieve groep van 5 mensen is die de kar van Volksvermaken gaat trekken.

Omdat 5 mensen toch wel krap blijkt te zijn, wordt het tijd om de discussie aan te gaan over hoe nu verder. Zo zitten we eraan te denken om per activiteit anderen erbij te vragen die zich in willen zetten voor vooral die activiteit. Zo wordt de druk op het bestuur om overal bij aanwezig te zijn wat kleiner.

Én we horen heel vaak: ‘Ik wil niet in het bestuur, maar wil best een keer helpen, hoor’. Volkomen logisch en begrijpelijk. Dus: ben jij degene die dit zinnetje ook wel eens gezegd heeft, geef je dan op als vrijwilliger bij een traditionele activiteit of als je juist een leuk nieuw idee voor een activiteit hebt.

Graag horen we van Grolloo en omstreken wat eenieder hiervan vindt. We willen alle donateurs en de andere verenigingen van harte uitnodigen voor onze jaarvergadering. We zullen dan ingaan op deze ‘nieuwe’ manier van besturen, waarbij de lasten, maar zeker ook de lusten breder gedeeld gaan worden onder meer mensen.

Dus kom langs bij onze jaarvergadering op dinsdag 22 januari 2019 om 20.00 bij CR Hofsteenge.

Naast wat hierboven al staat, willen we ook graag overleggen over onze activiteiten van 2019. Dus heb je nog een leuk idee of aanvulling, kom dan en deel deze met ons.


Groet,
Janick, Martin, Tineke, Janette, Corine (en alvast: Frank en Alie)

20190122 jaarvergadering vvv

Over grolloo.com

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 42.000 bezoekers in 2016 mogen we heel tevreden zijn (een derde van dit aantal zien we in juli, de maand van het bluesfestival).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.

Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden.

Kijk ook eens onder "Activiteiten" of "Activiteitenkalender" voor nog meer informatie.