Samen Erfgoedatlas maken - verslag

13 november 2018

Een kleine twintig belangstellenden hebben informatie aangeleverd of hebben genoten van de vele verhalen die ter tafel werden gebracht. Kun je een leuk verhaal vertellen dat te maken heeft met de historie van jouw dorp en omgeving? 

Doel van dit alles is een digitale kaart van onze gemeente te maken. Klik je dan een bepaalde locatie aan, dan krijg je het verhaal dat bij deze plek genoemd is. Duidelijk is wel dat de uitwerking van al hetgeen is aangeboden nog wel enige tijd zal vergen. We wachten het resultaat met belangstelling af. De aanwezigen hebben in ieder geval een leuke en onderhoudende avond gehad.

Foto's zijn aangeleverd door Saskia Spijkerman

Grolloo 1Grolloo 3Grolloo 4Grolloo 5Grolloo 6Grolloo 7Grolloo 8

Over grolloo.com

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 42.000 bezoekers in 2016 mogen we heel tevreden zijn (een derde van dit aantal zien we in juli, de maand van het bluesfestival).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.

Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden.

Kijk ook eens onder "Activiteiten" of "Activiteitenkalender" voor nog meer informatie.