Fluit Ensemble NEFLAC verslag

18 november 2018

Grolloo: Village of Flutes

20181118 Neflac Ensemble 020Klokslag drie uur op de zondagmiddag in de knusse kerk van Grolloo begint het Neflac Ensemble haar kunsten te vertonen. Heel toegankelijke klassieke klanken vullen de kerk, gebruikmakend van de geweldige akoestiek. De kerk was niet helemaal vol, maar voor een eerste keer viel het de organisatie beslist niet tegen. Het enthousiasme van de fluitisten straalt er af. De kwaliteit is hoog en verrassend is het te horen hoe je met elf fluitisten je het publiek het gevoel kunt geven alsof er een heel orkest staat.20181118 Neflac Ensemble 044

Meer foto's en een video-registratie zijn te vinden via deze link: https://myalbum.com/album/s824pcjPHxfi

Over grolloo.com

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 42.000 bezoekers in 2016 mogen we heel tevreden zijn (een derde van dit aantal zien we in juli, de maand van het bluesfestival).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.

Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden.

Kijk ook eens onder "Activiteiten" of "Activiteitenkalender" voor nog meer informatie.