Ik hou van Lekker Makkelijk

Help de buurtsuper de winter door

Het is LekkerMakkelijk een winkel in de buurt voor de dagelijkse boodschappen. Dorpsgenoot Henk Lesschen deed enige tijd terug al eens een oproep.LekkerMakkelijk

Maak gebruik van onze dorpswinkel. Het liefst natuurlijk voor alle dagelijkse boodschappen, maar toch zeker voor een deel. Alleen hierdoor behouden we onze winkel.

Naamloos 1In Gasselte is de winkel verdwenen. In Eext heeft men een coöperatie opgericht, maar is men nog niet uit de problemen. Een enthousiaste groep inwoners zet daar nog dagelijks de schouders er onder. In Gasselternijveen heeft men door pure wilskracht een winkel weten te behouden. Wat doen wij?

Steeds vaker schieten inwoners je aan. “Kan de gemeente niets doen?”
Nee, overheidssteun kan en mag niet en eigenlijk is dat ook wel goed. De gemeenschap kan echter wel iets doen. Die gemeenschap zijn we met elkaar. Dat heeft niets met politiek te maken, al zijn het wel keuzes die je maakt. Keuzes die van grote invloed zijn voor ons dorp.

ikhouvanLekkerMakkelijk

“Kan ik er wat aan doen?” Ja, dat kun je!
Het is aan u. Het is aan ons. “Ja mooi, maar het is duurder dan bij ....” Men vergeet de kosten van de autoritjes. En wat is thuisbezorging voor bijvoorbeeld ouderen u waard? Mocht er geen winkel meer zijn, dan ben je altijd duurder uit.
Laten we niet moeten zeggen: “Het was LekkerMakkelijk.”

Reageer dan via dit formulier!

Of doe een briefje bij mij in de bus met de tekst “Ik onderschrijf.... etc”., uw naam en adres.
Op Facebook via http://fb.me/grolloocom Deel svp het bericht.

Mede namens Eva Kingma, Henk Zeelenberg, Hester Dilling en ......
U ook? Reageer dan.

Bertus Reinders (op persoonlijke titel)

 

Over grolloo.com

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 42.000 bezoekers in 2016 mogen we heel tevreden zijn (een derde van dit aantal zien we in juli, de maand van het bluesfestival).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.

Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden.

Kijk ook eens onder "Activiteiten" of "Activiteitenkalender" voor nog meer informatie.