monthly visitors 2015

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 28.000 bezoekers in 2015 mogen we heel tevreden zijn. Toch hadden we in 2014 maar liefst 38.000 bezoekers. De eerste maande nvan 2016 zijn zeer hoopgevend. Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina. VDGO, Het Evenveen en Crescendo onderhouden hun eigen pagina's.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo. Rechts ziet u steeds de eerste vijf activiteiten vermeld. Wilt u meer informatie over deze activiteiten dan kunt u op de activiteit klikken. Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden. Kijk ook eens onder "Activiteiten" voor nog meer informatie.

In het fotoalbum kunt u maar liefst 26.081to's vinden! Stand per 11 april 2016.

Word donateur!

Grolloo is nog een dorp waar de meeste inwoners donateur zijn van vrijwel alle verenigingen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de relatief geringe bedragen, waarvoor men al donateur kan worden. Wat kost het om donateur te worden en wat brengt het u? Kijk op de respectievelijke pagina's of websites voor meer informatie.


Gebruik het contactformulier (voor webmaster Bertus Reinders) of het gastenboek (voor iedereen die deze site bezoekt) voor suggesties, opmerkingen of zo maar de groeten doen!

Mko0)(ijNBhu8*

Over grolloo.com

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 42.000 bezoekers in 2016 mogen we heel tevreden zijn (een derde van dit aantal zien we in juli, de maand van het bluesfestival).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.

Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden.

Kijk ook eens onder "Activiteiten" of "Activiteitenkalender" voor nog meer informatie.