Documenten Centrum

U kunt door middel van de menuknoppen onder "Downloads Documenten" de verschillendde documenten downloaden en eventueel printen.

Mist u hier documenten en zou u misschien een document willen toevoegen, neem dan even contact op via het contactformulier.

De documenten zijn opgeslagen als pdf-bestanden en te openen met o.a. Acrobat-reader of Foxit-reader.

Activiteiten Grolloo en omgeving

  • Op de home page van deze site vindt u een kalender en de eerst komende activiteiten en/of feestdagen.
  • Onder de knoppen links vindt u de activiteiten van het huidige jaar en de reeds gemelde activiteiten voor het komende jaar.
  • Onder verenigings-activiteiten worden de vaste trainings-, repetitie- of clubacitviteiten vermeld.
  • Mocht u zich nog vervelen of gewoon even zin hebben aan iets anders, iets sportiefs, dan kunt u gaan wandelen of fietsen.

monthly visitors 2015

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 28.000 bezoekers in 2015 mogen we heel tevreden zijn. Toch hadden we in 2014 maar liefst 38.000 bezoekers. De eerste maande nvan 2016 zijn zeer hoopgevend. Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina. VDGO, Het Evenveen en Crescendo onderhouden hun eigen pagina's.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo. Rechts ziet u steeds de eerste vijf activiteiten vermeld. Wilt u meer informatie over deze activiteiten dan kunt u op de activiteit klikken. Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden. Kijk ook eens onder "Activiteiten" voor nog meer informatie.

Lees meer: Home voet

Over grolloo.com

Het aantal bezoekers op www.grolloo.com neemt nog steeds toe. Met bijna 42.000 bezoekers in 2016 mogen we heel tevreden zijn (een derde van dit aantal zien we in juli, de maand van het bluesfestival).

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie. Een deel van de verenigingen bezit een eigen website. De webmaster onderhoudt voor een aantal verenigingen hun webpagina.

Grolloo, een dorp waar nog reuring is. Grolloo is rijk aan verenigingen en gelukkig ook nog vele bedrijven. Op deze site veel informatie over deze verenigingen en hun vele activiteiten. Ook vindt u hier de bedrijven, gevestigd in en om Grolloo.

Onder de link "Downloads" kunt u b.v. de jaaragenda en de lijst met secretariaten van de verenigingen vinden.

Kijk ook eens onder "Activiteiten" of "Activiteitenkalender" voor nog meer informatie.